Helpota elämää kaukovalvonnalla

Käytä aikasi paremmin, kuin tarkastuskäynneillä juoksemalla. e-Valvomo hoitaa kohteen valvonnan ja kertoo mitä tapahtuu ja missä mennään.

Valvontakohteita voivat olla esimerkiksi kiinteistöt, rakennukset, asunnot, huoneistot, uimahallit, vedenkäsittelylaitokset, energiankulutus, lämpö- ja kosteusarvot. Näiden lisäksi monet muut valvontaa tarvitsevat kohteet ja arvot. Valvottavia kohteita voi olla yksi tai useampi, kohteen vaatimusten mukaisesti. Jos valvonnan tarve kasvaa, järjestelmää voidaan laajentaa rajattomasti. 

Kaukovalvonta on edullista ja tuo säästöjä

Edullisten investointikustannusten ansiosta e-Valvomo on erinomainen myös pienten laitosten kaukovalvontajärjestelmäksi. Se kerää ja tallentaa tietoa kohteesta valvonta-asemien välityksellä ja tallentaa valvontaraportit. Pitkän aikavälin raporteista voi ennakoida esimerkiksi laitteistojen huollon tarpeen. Tällä tavalla pystytään ennakoimaan ja estämään yllättäviä ja kalliita toimintakatkoksia, jotka voivat syntyä esimerkiksi viivästyneen huollon takia tulleesta ylikuormitustilanteesta, kulumisesta tai rikkoontumisesta. e-Valvomolla saat kattavat kaukovalvontapalvelut kuukausittain tai vuosivuokralla, ilman arvokkaita valvomoinvestointeja.

e-Valvomoon saat itse määritettyä päivystäjät, päivystysajat ja hälytykset. Helppokäyttöistä nettipohjaista palvelua voit käyttää niin tabletilla, älypuhelimella kuin tietokoneella — mistä tahansa, milloin tahansa! 

Ota yhteyttä!

Katso myös

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

 • 16.06.2021
  Vuoden 2021 alun poikkeusoloista palattu takaisin normaaliin

  Vuoden 2021 alku lähti liikkeelle dramaattisesti. Kiinteistössämme helmikuun alussa tapahtuneen tulipalon aiheuttamien savu- ja nokivahinkojen takia olimme muutaman kuukauden ajan naapurihallissa, kunnes remontti oli saatu tehtyä.

  Pääsimme muuttamaan takaisin omaan halliimme kesäkuun alussa ja toimintamme jatkuu normaalisti. 

  Suuri kiitos asiakkaillemme ja henkilöstöllemme ymmärryksestä ja venymisestä tämän yllättävän haasteen äärellä! 

  Lue lisää
 • 02.02.2020
  ​Suomen Vahvimmat -yritys V.2012-2020

  Teoteam Oy on saanut Suomen Vahvimmat sertifikaatin. 


  Suomen Vahvimmat -yritys luo voimaa tulevaisuuden talouselämään.

  Luokitus on merkki yrityksen hienoista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.
  Sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö sertifioidun yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla.
  Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon 7-portaisen Rating Alfa -luottoluokitukseen.
  Suomen Vahvimmat on Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä ja omistama rekisteröity tavaramerkki.

  Lue lisää
 • 01.02.2020
  ​HUOMIO! MUUTTUNUT LASKUTUSOSOITE

  Verkkolaskuosoite: 0037064139491 OVT-tunnus: 0037064139491
  Operaattori: OP, Operaattoritunnus: OKOYFIHH
  Laskun muoto: Finvoice
  IBAN: FI36 5612 1120 5844 01

  Lue lisää
 • 29.12.2019
  Teoteam / Y-Laite Oy osti Ohmitek Oy, UFA laite tuotannon.

  Teoteam / Y-Laite Oy osti Ohmitek Oy:n UFA -laitteiden tuotannon ja jatkaa niiden valmistusta sekä myyntiä.

  Ota yhteyttä www.y-laite.fi  Lue lisää
 • 20.03.2019
  Helpota elämää kaukovalvonnalla

  Käytä aikasi paremmin, kuin tarkastuskäynneillä juoksemalla. e-Valvomo hoitaa kohteen valvonnan ja kertoo mitä tapahtuu ja missä mennään.
  Valvontakohteita voivat olla esimerkiksi kiinteistöt, rakennukset, asunnot, huoneistot, uimahallit, vedenkäsittelylaitokset, lämpö- ja kosteusarvot. Näiden lisäksi monet muut valvontaa tarvitsevat kohteet ja arvot. Valvottavia kohteita voi olla yksi tai useampi, kohteen vaatimusten mukaisesti. Jos valvonnan tarve kasvaa, järjestelmää voidaan laajentaa rajattomasti. 


  Kaukovalvonta on edullista ja tuo säästöjä

  Edullisten investointikustannusten ansiosta e-Valvomo on erinomainen myös pienten laitosten kaukovalvontajärjestelmäksi. Se kerää ja tallentaa tietoa kohteesta valvonta-asemien välityksellä ja tallentaa valvontaraportit. Pitkän aikavälin raporteista voi ennakoida esimerkiksi laitteistojen huollon tarpeen. Tällä tavalla pystytään ennakoimaan ja estämään yllättäviä ja kalliita toimintakatkoksia, jotka voivat syntyä esimerkiksi viivästyneen huollon takia tulleesta ylikuormitustilanteesta, kulumisesta tai rikkoontumisesta. e-Valvomolla saat kattavat kaukovalvontapalvelut kuukausittain tai vuosivuokralla, ilman arvokkaita valvomoinvestointeja.


  e-Valvomoon saat itse määritettyä päivystäjät, päivystysajat ja hälytykset. Helppokäyttöistä nettipohjaista palvelua voit käyttää niin tabletilla, älypuhelimella kuin tietokoneella — mistä tahansa, milloin tahansa!

  Lue lisää
 • 18.03.2019
  Nyt myös paloilmoituslaitteet Teoteamilta.

  Meiltä paloilmoitusjärjestelmät. Varaudu ja kysy lisää 010 470 8000

  Lue lisää
 • 18.08.2017
  Teoteam Medical Service on nyt Lojer Medical Service

  Teoteam Oy ja Lojer Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Teoteam Oy:n sairaalakalusteiden huoltoon erikoistunut Medical Service -liiketoiminta myydään Lojer Oy:lle. Kaupassa Medical Servicen henkilöstö siirtyy kokonaisuudessaan Lojer Oy:n palvelukseen 15.8.17 alkaen. Voit myös jatkossa ottaa yhteyttä tuttuihin Teoteam Medical Servicen yhteyshenkilöihisi.

  Lojer Medical Servicen huoltoneuvonta palvelee numerossa 010 830 6750 klo 8–16 välisenä aikana (arkisin). Varaosatilaukset voi tehdä numerosta 010 830 6751. Huoltokutsut ja varaosatilaukset voi aina tehdä myös sähköpostitse service@lojer.com.

  Lisätietoja http://www.lojer.com/fi/palvelut/lojer-medical-service

  Lue lisää
 • 01.07.2017
  Teoteam Kesä 2017

  Olemme auki kesälläkin 2017.

  Lue lisää
 • 06.09.2015
  Teo GSM LangatonAnturi™ hakee mittaustiedon kohteesta

  Teo GSM LangatonAnturi™ on suunniteltu hakemaan mittaustietoa eri asemista ja kohteista. Langaton anturi on kompakti ja kustannustehokas ratkaisu tilojen valvontaan ja seuraamiseen jopa ilman ulkoista virtalähdettä. Tiedonsiirto tapahtuu sisäänrakennetulla GSM / GPRS / 3G-modeemiyhteydellä. 

  Lue lisää
 • 08.04.2015
  Nyt kaikki sähkökeskukset FI-sertifiointi ja CE-hyväksynnällä. Ota yhteyttä.

  Hienoteräs Oy valmistaa sähkökeskukset FI-sertifioinnilla ja CE-hyväksynnällä.


  www.hienoteras.fi

  Lue lisää
 • 08.11.2014
  Teoteam on ostanut Hienoteräksen liiketoiminnan

  Teoteam Oy on ostanut Hienoteräksen liiketoiminnan. Toiminta jatkuu ennallaan samoissa tiloissa Vantaalla ja samalla henkilöstöllä, vahvistettuna Teoteamin sähkö- ja automaatiosuunnitteluosaamisella. http://www.hienoteras.fi

  Lue lisää
 • 30.09.2014
  Teoteam on Kauppalehden Menestyjä

  Teoteam on Kauppalehden Menestyjä 2013-

  Teoteam Oy on sijoittunut Kauppalehden Menestyjä-luokituksessa Suomen menestyneimpien yritysten joukkoon

  Tällä hetkellä vain alle 4 % suomalaisista yrityksistä täyttää Kauppalehden asettamat kriteerit, joilla tämä kunnia on mahdollista ansaita! Menestyjä-listalle yltävät yritykset ovat rakentaneet toimintansa kestävälle pohjalle ja kuuluvat oman toimialansa kärkikaartiin.

  Menestystä mitataan monella eri mittarilla

  Kauppalehden tutkimus- ja analyysiyksikkö Balance Consulting analysoi vuosittain yritysten taloudellista suorituskykyä. Analyysissa yrityksen taloudellinen menestys luokitellaan kuuden eri osa-alueen mukaan: kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus ja riskinsietokyky. Vertailua tehdään sekä kaikkien yritysten kesken että toimialoittain. Menestyjä-luokitus kertoo siis paljon enemmän kuin luottoluokittajien antama rating-arvosana.

  Lue lisää
 • 30.09.2014
  Teoteam muutti isompiin tiloihin

  Teoteam muutti isompiin tiloihin

  Teoteam Oy on muuttanut isompiin tiloihin Nikulankadulle. Uusi osoitteemme on Nikulankatu 2, 15700 LAHTI.

  Tiedote

  Lue lisää

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian. Voit myös soittaa meille:

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Teoteam Oy
Nikulankatu 2
15700 LAHTI

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708000

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Teoteam Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.