Helpota elämää kaukovalvonnalla

Käytä aikasi paremmin, kuin tarkastuskäynneillä juoksemalla. e-Valvomo hoitaa kohteen valvonnan ja kertoo mitä tapahtuu ja missä mennään.
Valvontakohteita voivat olla esimerkiksi kiinteistöt, rakennukset, asunnot, huoneistot, uimahallit, vedenkäsittelylaitokset, lämpö- ja kosteusarvot. Näiden lisäksi monet muut valvontaa tarvitsevat kohteet ja arvot. Valvottavia kohteita voi olla yksi tai useampi, kohteen vaatimusten mukaisesti. Jos valvonnan tarve kasvaa, järjestelmää voidaan laajentaa rajattomasti. 


Kaukovalvonta on edullista ja tuo säästöjä

Edullisten investointikustannusten ansiosta e-Valvomo on erinomainen myös pienten laitosten kaukovalvontajärjestelmäksi. Se kerää ja tallentaa tietoa kohteesta valvonta-asemien välityksellä ja tallentaa valvontaraportit. Pitkän aikavälin raporteista voi ennakoida esimerkiksi laitteistojen huollon tarpeen. Tällä tavalla pystytään ennakoimaan ja estämään yllättäviä ja kalliita toimintakatkoksia, jotka voivat syntyä esimerkiksi viivästyneen huollon takia tulleesta ylikuormitustilanteesta, kulumisesta tai rikkoontumisesta. e-Valvomolla saat kattavat kaukovalvontapalvelut kuukausittain tai vuosivuokralla, ilman arvokkaita valvomoinvestointeja.


e-Valvomoon saat itse määritettyä päivystäjät, päivystysajat ja hälytykset. Helppokäyttöistä nettipohjaista palvelua voit käyttää niin tabletilla, älypuhelimella kuin tietokoneella — mistä tahansa, milloin tahansa!