Tuotteet vedenkäsittelyyn ja automaatiotekniikan käyttökohteisiin Etelä-Suomen alueella

Yhteystiedot

Teoteam Oy tarjoaa tuotteita useiden eri alojen automaatiotekniikan kohteisiin ja käyttötarkoituksiin. Automaatiokeskusten valmistus on tärkeä osa toimintaamme ja vedenkäsittelyyn liittyvät tuotteet muodostavat yhden laajimmista osaamisalueistamme. Palvelemme kuntia ja yrityksiä Etelä-Suomessa.

 

Tässä on esiteltynä vain osa tuotteistamme ja palveluistamme. Suunnittelemme ja toimitamme räätälöidyt, energiatehokkaat ratkaisut monipuolisiin kohteisiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin suunnitellaan sopiva ratkaisu!

Automaatiokeskukset, pumppaamot, vesilaitosohjaimet ja mittauslaitteet

Tuotevalikoimaamme kuuluvat automaatiokeskukset, monipuoliset vesilaitosten ja muiden kohteiden vedenkäsittelyn laitteet, mittarit ja tuoteratkaisut. Toimitamme esimerkiksi Siemensin, Unitronicsin ja Schneiderin automaatiokeskukset nopealla aikataululla.

 

Meiltä saat nykyaikaisen pumppaamotekniikan, pumppuohjaimet kahdelle tai useammalle pumpulle, vesilaitosohjaimet pienvesilaitoksille kohteen vaatimuksia vastaavasti ja monipuoliset vedenmittauslaitteet erikoiskohteisiin, sekä perinteisiin ja tavanomaisiin kohteisiin.

Kysy lisätietoja

Tuotteet

Automaatiokeskukset

  • Siemens-, Unitronic- ja Schneider-automaatiokeskukset

Pumppaamot

  • SM-35, standardimallinen kahden pumpun ohjain
  • SCU-65, kolmen tai useamman pumpun ohjain

Vesilaitosohjaimet

  • US-104 -vesilaitosohjain, pienvesilaitos

TEO IoT -anturit ja lähettimet

  • NB-12 analoginen
  • NB-13 digitaalinen, Modbus-väyläinen

Hälytys- ja laiteohjaimet

  • RUT955
  • SM35
  • MyAlarm2
  • MyAlarm3-IoT-pilvi

Vedenmittaustekniikkaa erikoiskohteisiin ja maastoon Teo IoT -antureilla ja -lähettimillä

Toimitamme myös nykytekniikkaa hyödyntävät räätälöidyt mittausratkaisut erilaisille kohteille ja arvoille. NB-12-laitteet saa esimerkiksi pulssiantureilla tai kosketinhälytyksellä ja NB-13-laitteen CTD-anturilla saa mitattua johtokykyä, lämpötilaa tai pinnankorkeutta. Meiltä saat kohteeseesi tarvittaessa myös magneettisen virtausmittarin.

 

Mittauskohteet ja -laitteet voivat olla kaukana maastossa, kuten vaikkapa pohjavesien mittauksiin suunnitellut mittalaitteet. Näiden laiteratkaisujen avulla säästyy paljon työaikaa, kun mittauksia ei tarvitse mennä tekemään paikan päälle, vaan niiden tulokset saadaan säännöllisesti ajastettuina langattomia yhteyksiä käyttäen.

 

Tutustu tuotteisiimme ja kysy lisätietoja mahdollisuuksista toteuttaa kohteeseesi sopiva kokonaisuus. Kehitämme ja toteutamme myös uusia ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin, joten ota yhteyttä. Ratkaistaan ongelma yhdessä!