Pumppaamot, vesilaitosohjaimet ja vedenmittauslaitteet

Tuotevalikoimaamme kuuluvat monipuoliset vesilaitosten ja vedenkäsittelyn laitteet, mittarit ja tuoteratkaisut. Meiltä saat nykyaikaisen pumppaamotekniikan, pumppuohjaimet kahdelle tai useammalle pumpulle, vesilaitosohjaimet pienvesilaitoksille kohteen vaatimuksia vastaavasti ja monipuoliset vedenmittauslaitteet perinteisiin ja tavanomaisiin kohteisiin, mutta myös nykytekniikkaa hyödyntävät mittausratkaisut erilaisille kohteille ja arvoille. NB-12 -laitteet saa esimerkiksi pulssiantureilla tai kosketinhälytyksellä. NB-13 -laitteen CTD-anturilla saa mitattua johtokykyä, lämpötilaa tai pinnankorkeutta, tai ehkä kohteessanne on tarvetta esimerkiksi magneettiselle virtausmittarille.


Tutustu tuotteisiin ja alkaen -hintoihin listauksestamme ja kysy lisätietoja tai mahdollisuuksia toteuttaa juuri teidän kohteeseenne sopiva kokonaisuus. Kehitämme ja toteutamme myös uusia ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin, joten ota yhteyttä ja ratkaistaan yhdessä teidän ongelmanne! 


Katso myös

Valvomo Y-Laite Hienoteräs Suomen vahvimmat platina

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian. Voit myös soittaa meille:

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Teoteam Oy
Nikulankatu 2
15700 LAHTI

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708000

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Teoteam Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.