Teoteamin tuotteet

Tuotteet

 

AUTOMAATIOKESKUKSET

- Siemens, Unitronics ja Schneider automaatiokeskukset

 

PUMPPAAMOT

- SM-35, standardi kahden pumpun ohjain

- SCU-65, kolmen tai useamman pumpun ohjain

 

VESILAITOSOHJAIMET

- US-104 vesilaitosohjain, pienvesilaitos

 

TEO IoT -ANTURIT JA LÄHETTIMET

- NB-12, analoginen

- NB-13 digitaalinen, Modbus-väyläinen

 

HÄLYTYS- JA LAITEOHJAIMET

- RUT955

- SM35

- MyAlarm2

- MyAlarm3-IoT pilvi

Tuotteita erilaisiin käyttökohteisiin

Meillä on tuotteita useiden alojen kohteisiin ja käyttötarkoituksiin. Automaatiokeskuksten valmistus on tärkeä osa toimintaamme. Yksi pääosaamiskohteistamme ovat vedenkäsittelyyn liittyvät tuotteet. 

 

Tässä on esiteltynä vain osa tuotteistamme. Suunnittelemme ja toimitamme energiatehokkaat ratkaisut monipuolisiin kohteisiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää, suunnitellaan teille sopiva ratkaisu!

 

Automaatiokeskukset, pumppaamot, vesilaitosohjaimet ja Teo IoT -vedenmittauslaitteet

Tuotevalikoimaamme kuuluvat automaatiokeskukset, monipuoliset vesilaitosten ja muiden kohteiden vedenkäsittelyn laitteet, mittarit ja tuoteratkaisut. 

 

Toimitamme esimerkiksi Siemensin, Unitronicsin ja Schneiderin automaatiokeskukset nopealla aikataululla. 

 

Meiltä saat nykyaikaisen pumppaamotekniikan, pumppuohjaimet kahdelle tai useammalle pumpulle, vesilaitosohjaimet pienvesilaitoksille kohteen vaatimuksia vastaavasti ja monipuoliset vedenmittauslaitteet perinteisiin ja tavanomaisiin kohteisiin. 

 

Vedenmittaustekniikkaa erikoiskohteisiin ja maastoon Teo IoT -antureilla ja lähettimillä

 

Toimitamme myös nykytekniikkaa hyödyntävät räätälöidyt mittausratkaisut erilaisille kohteille ja arvoille. NB-12 -laitteet saa esimerkiksi pulssiantureilla tai kosketinhälytyksellä. NB-13 -laitteen CTD-anturilla saa mitattua johtokykyä, lämpötilaa tai pinnankorkeutta, tai ehkä kohteessanne on tarvetta esimerkiksi magneettiselle virtausmittarille.

 

Mittauskohteet ja laitteet voivat olla kaukana maastossa. Tästä ovat esimerkkinä vaikkapa pohjavesien mittauksiin suunnitellut mittalaitteet, joiden avulla säästyy paljon työaikaa, kun mittauksia ei tarvitse mennä tekemään paikan päälle, vaan mittaukset tehdään ja tulokset tulevat säännöllisesti ajastettuna langattomia yhteyksiä käyttäen.

 

Tutustu tuotteisiin listauksestamme ja kysy lisätietoja tai mahdollisuuksia toteuttaa juuri teidän kohteeseenne sopiva kokonaisuus. Kehitämme ja toteutamme myös uusia ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin, joten ota yhteyttä. Ratkaistaan yhdessä teidän ongelmanne! 

 

Katso myös

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian. Voit myös soittaa meille:

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Teoteam Oy
Nikulankatu 2
15700 LAHTI

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708000

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Teoteam Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.