Watropurin ja Cequestan lietteen­kuivaus­ratkaisut eri laitos­tyypeille

Säästöjä ja ympäristötekoja lietteen­kuivauksella

Lietteen kuivaus on ympäristöystävällinen ekoteko, joka tuo samalla rahallista hyötyä. Kuivausta käytetään niin jätemäärien ja jätteenkäsittelykustannusten pienentämiseksi, kuin uusiutuvan raaka-aineen hyödyntämiseksi. Esimerkiksi elintarvike­teollisuudessa ja biopoltto­aineiden tuotannossa lietteen kuivaus on keskeinen osa prosessia.

Teoteam edustaa uusimpia lietteenkuivaus­ratkaisuja, joista löytyy vaihtoehtoja eri kokoluokissa niin teollisuuteen kuin kierrätykseenkin. Modernien laitteistojen etuja ovat mm. tehokkaampi kuivatustulos, energia­tehokkaampi prosessi, vähemmän liikkuvia osia ja sen myötä pienemmät huolto­kustannukset. Myös prosessissa syntyvää hukkalämpöä voidaan hyödyntää eri tavoin.

Ota yhteyttä, kun etsitte ratkaisua uudis- tai saneerauskohteeseen. Kartoitamme, millainen järjestelmä on tarpeisiinne optimaalisin.

Watropur

Termiset lietteen­kuvauskoneet, joissa esimerkiksi hukkalämpöä voidaan hyödyntää kuivatukseen. Kts.Mallit.

Lietteenkuivaus

Cequesta

Innovatiivinen kompakti lietteenkuivauskone, joka sopii etenkin teollisuuden tarpeisiin.

Katso myös

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian. Voit myös soittaa meille:

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Teoteam Oy
Nikulankatu 2
15700 LAHTI

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708000

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Teoteam Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.