Palvelut automaatiojärjestelmiin Etelä-Suomen alueella

Ota yhteyttä

Teoteam Oy:ltä saat kaikki sähkö- ja automaatiosuunnittelun palvelut helposti saman katon alta alusta loppuun. Tarjoamme arvioinnit, mahdolliset vianetsinnät, suunnittelun, valmistuksen, asennuksen, ylläpidon, valvonnan ja dokumentoinnin. Nyt palveluissamme on myös sähköautojen latauspisteiden Zaptec-sertifikaatin mukainen pätevyys Zaptec-latausasemien asentamiseen. Palvelemme Etelä-Suomessa.

Järjestelmien vianselvitys

Vianselvitys ja korjaus

Paikannamme ja korjaamme vaativatkin sähköautomaatiojärjestelmien viat. Mahdollisuuksien mukaan palvelemme myös normaalien työaikojen ulkopuolella. Tarjoamme ympärivuorokautisen puhelinpäivystyksen sopimusasiakkaillemme.

Soita!
Valvomot ja etävalvonta

Valvomot ja kaukovalvonta

Valvomoiden suunnittelu ja toteutus on kuulunut ydinosaamiseemme alusta lähtien. Hoidamme käyttöönotot, huollot ja modernisoinnit eri valvomojärjestelmien syvällisellä tuntemuksella.

 

Erikoisalaamme ovat netti-, radiotekniikka- ja GSM-, 2G- sekä 4G-valvonta- ja hälytysjärjestelmät.

 

Etä- ja kaukovalvontakohteet:

e-Valvomo: kaukovalvontajärjestelmä kuukausimaksulla. Lataa esite!

 

Valvomo­järjestelmät:
Schneider StruxureWare SCADA Expert ClearSCADA, ja GeoScada, Siemens WinCC, WinCC Flexible, Wonderware Factorysuite, Intouch, Omron Sysmac, USData, UGS Tecnomatixin Factorylink, Schneider Electric Monitor Pro, ABB PC-Manager/ SattGraph 5000 ja 1200

Logiikka-ohjelmointi

Sähkö- ja automaatiopalvelut sekä logiikkaohjelmointi

Teemme sähkö- ja automaatiopalveluiden sekä logiikkaohjelmoinnin suunnittelun, toteutuksen, käyttöönoton, huollot, muutokset ja päivitykset. Palvelumme kattaa automaatio- ja sähköjärjestelmien koko elinkaaren. Toimimme elintarvike-, prosessi- ja tuotantoteollisuuden sekä kunnallisen vesihuollon parissa.

 

Autamme kaikissa teollisuuden automaatioon ja sähköön liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme kumppaninanne siitä, että kaikki toimii kuten pitääkin.

 

Logiikat:
Schneider Electric logiikat ( Alliance Partner ), Siemens, Unitronics, Bechoff ,Twincat, Omron, ABB, SattCon, Mitshubishi, FF-Automation, Telemecanique, Modicon, Satel I-LINK

Automaatiot kiinteistöille

Rakennus- ja kiinteistöautomaatio

Rakennusautomaatiojärjestelmä tuo viihtyisyyttä, turvallisuutta ja energiansäästöjä vaativiin kohteisiin. Järjestelmistä hyötyvät esimerkiksi: hotellit, kongressikeskukset, teollisuuskohteet ja julkiset rakennukset, kuten sairaalat, virastotalot, teatterit ja konserttitalot. Niiden avulla voidaan hallita kaikkia valaistukseen, lämmitykseen, ilmanvaihtoon, sähkönohjaukseen ja turvallisuuteen liittyviä toimintoja. Selainpohjainen käyttöliittymä on helppokäyttöinen.

 

Kun tarvitset energiansäästöjä tai rakennuksen modernisointia valvonnan ja automaation avulla, ota yhteyttä meihin. Käytämme kiinteistö- ja rakennusautomaatio Schneider EcoXpert -tuotteita.

Vedenkäsittelyn automaatiot

Jäte- ja puhdasvesien käsittely

Vedenkäsittelyn sähköautomaatioasioissa palvelemme erikoisosaamisella muun muassa teollisuutta sekä puhdas- ja jätevesilaitoksia. Saat meiltä myös pien­puhdistamokemikaalit.

Uima-altaiden automaatiot

Uimahalli- ja uima-allasautomaatiot, valmistus ja modernisointi

Uimahallien ja yrityskiinteistöjen uima-altaiden sähkö- ja automaatiojärjestelmien projektointi, suunnittelu, asennus, käyttöönotot sekä huoltotoimet. Prosessineuvonta ja muutokset sekä uima-allaskemikaalit kuuluvat palveluumme.

Automaatiojärjestelmien uudistaminen

Päivitykset ja modernisoinnit

Kun järjestelmä on jäänyt ajastaan, modernisointi voi olla kannattavampaa kuin vaihto kokonaan uuteen. 

 

Modernisoinnilla parannetaan toimintaa ja huollettavuutta sekä pidennetään investoinnin käyttöikää. Hyödynnämme muutostöissä vanhat osat aina, kun se on tarkoituksenmukaista ja kannattavaa.

 

Seuraamme alaa jatkuvasti ja konsultoimme, mitä toimenpiteitä kohteessa on järkevää tehdä.

Huoltosopimukset automaatiojärjestelmiin

Huolto­sopimukset

Huoltosopimuksessa otamme vastuullemme koko järjestelmän. Hoidamme normaalit huolto- ja korjaustyöt sekä pidämme järjestelmän ajan tasalla elinkaarimallilla.

 

Huolehdimme, että lainsäädännön edellyttämät velvoitteet täyttyvät esimerkiksi sähköjärjestelmien dokumentoinnissa.

Konsultointipalvelut

Konsultointi

Asiantuntemuksella tehdyt investoinnit kantavat pitkälle tulevaisuuteen. Vuosikymmenien kokemuksemme jäte- ja puhdasvesien käsittelyjärjestelmistä on hyödynnettävissä nyt myös kuntien hankinnoissa.

 

Laadimme hankinta-asiakirjat ja teemme tarjouskyselyt. Hoidamme tarjousten vertailut, urakoitsijan valinnan ja valvonnan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Sähköautomaatioalan sertifikaatit

Koulutukset ja sertifikaatit

Teoteam prosessihenkilöillä on alla olevat koulutukset ja sertifikaatit.