Teo IoT-anturit ja -lähettimet erilaisiin vedenmittauskohteisiin Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä

Teoteam Oy toimittaa TEO IoT-anturit ja -lähettimet kaikenlaisiin vedenmittauskohteisiin ja erilaisiin mittaustarpeisiin Etelä-Suomessa. Palvelumme kattavat myös etäisemmät maastokohteet.

Monenlaisiin mittauskohteisiin

Yrityksemme valikoimaan kuuluvat monenlaiset vedenmittaukseen sopivat anturit ja lähettimet. Saat meiltä esimerkiksi NB-12-laitteet pulssiantureilla tai kosketinhälytyksellä. NB-13-laitteiden CTD-anturilla voidaan mitata veden laatua, pH-arvoa, suolaisuutta, johtokykyä, lämpötilaa tai pinnan korkeutta. Tarvittaessa saat meiltä myös magneettiset virtausmittarit.

 

Mittaus onnistuu kohteen sijainnista riippumatta. Myös etäiset maastokohteet saadaan katettua nykyaikaisen tekniikan avulla. Esimerkiksi pohjavesien mittaukseen suunnitellut vedenmittauslaitteet säästävät työaikaa ja kustannuksia, kun mittauksia ei tarvitse mennä tekemään maastoon. Mittauslaitteiden asennuksen jälkeen, tulokset saadaan langattomien yhteyksien avulla etukäteen ajastettuina ajankohtina.

Kysy lisätietoja

Tuotteet

Saat meiltä sekä analogiset että digitaaliset ratkaisut.

 

NB-12, analoginen

  • standardimallinen viesti 4–20m A-analogia
  • NB-IoT/MQTT verkossa/serverillä toimiva laite
  • pulssianturit 2 kpl
  • kosketinhälytys

NB-13, digitaalinen, Modbus-väyläinen

  • NB-13, Modbus-väyläkommunikointi
  • NB-IoT/MQTT verkossa/serverillä toimiva laite
  • CTD-anturilla mitattavissa johtokyky, lämpötila, pinnankorkeus, säiliön todellinen täyttöaste, virtausmittaukset, esim. magneettiset virtausmittarit
  • optiona aurinkokenno

Ota yhteyttä ja kysy hintoja! Tavoitat meidät puhelimitse ja sähköpostitse.

Tee tilaus!

Räätälöityjä mittausratkaisuja

Langaton Teo IoT-järjestelmä on yhteensopiva e-Valvomon kanssa. Sen avulla kohteen olosuhteiden valvominen onnistuu kattavasti etäyhteydellä. Virtalähteeksi voi hankkia lisävarusteena myös aurinkokennon.

 

Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille sopiva toteutus!

Teoteam IoT NODE -ohjain